Email Instagram Youtube

GY.I.K.

 • Napijeggyel milyen szolgáltatások vehetők igénybe?

Nyári időszakban egy belépővel az alábbi szolgáltatások vehetők igénybe: 14 fedett medence, 7 db szabadtéri medence, 8 db szauna, 2 db beltéri csúszda, 1 db szabadtéri családi csúszda, számos extra szolgáltatás (Kneipp-medence, jégkása kút, sodrófolyosó, pelenkázó, gyermek játszóház, stb.). Téli időszakban a szabadtéri csúszda nem üzemel, kültéri medencékből pedig 2 db áll a vendégek rendelkezésére.


 • Mikor kell magasabb jegyárat fizetni, mikor van kiemelt időszak?

Minden hétvégén, valamint ünnepi időszakokban (pl. állami ünnepek, stb.) kiemelt jegyárak vannak érvényben. A jegyárakról és a kiemelt időszakokról részletesen:

Belépőjegy árak

Kiemelt időszakok


 • Gyermekeknek hány éves kortól kell fizetni a belépésért?

A fürdőbe 0-3 éves korig ingyenes a belépés. 3-5 éves korig kölyökjegy váltható. 6-18 éves korig (illetve nappali tagozatos tanuló esetén) diákjegy vásárolható.

Belépőjegy árak


 • Lehet-e SZÉP kártyával fizetni?

A fürdőbelépők a SZÉP kártya bármelyik zsebéből megvásárolhatóak. A fürdőben emellett több vendéglátó egység is elfogadja a SZÉP kártyát. Természetesen a fürdőben bankkártyát is elfogadunk.

További információ a SZÉP kártyával kapcsolatban.


 • Mit kell tudni a kaucióról?

Az öltözőszekrény 2.000 Ft letéti díj ellenében használható. A letéti díjat távozáskor, a kulcs leadásával a vendég visszakapja. A szekrénykulcs elvesztése esetén 2.000 Ft kártérítési díjat számítunk fel!

3 órás jegy vásárlása esetén a vendégek a belépődíj megfizetése után karórát kapnak a pénztárnál, amelyért 2.000 Ft kauciót kell fizetni. A karórával történik a fürdőben tartózkodási idő mérése. A fürdőzés befejezése és a karóra leadása után történik az elszámolás. Amennyiben a 3 órát nem lépte túl a fürdőben tartózkodás ideje, akkor az árlistában szereplő díj marad. Amennyiben a fürdőben tartózkodási idő meghaladja a 3 órát, akkor a 3 óra után percenként 20 Ft-tal nő a díj, amíg el nem éri a teljes árú napijegy értékét. Ha a vendég nem adja le a karórát, akkor a 2.000 Ft-os kaució befizetésre kerül a kasszánál, a karóra pedig tiltásra kerül.

A Szauna Sziget használati díja a belépőjegyen felül értendő, valamint 2.000 Ft letéti díj ellenében használható. A letéti díjat távozáskor a kódszámos óra leadásával a vendég visszakapja.


 • Hol lehet parkolni és kell-e fizetni érte?

Mórahalom város egész területén díjmentesen lehet parkolni az arra kijelölt helyeken. A gyógyfürdő főbejáratával szemben lévő Tömörkény utca parkolóhelyei, illetve az abból nyíló kijelölt parkoló az Aranyszöm Rendezvényház udvarában (Fesztivál köz) rendelkezésre áll. A város másik kialakított parkolóhelye a Millenniumi sétányon található, illetve e mögött kialakított külön parkoló utca, amely a Szent Margit Egészségház mögött került kialakításra, amely a Millenniumi sétányról közelíthető meg, valamint a templom mögötti kijelölt parkolóba a Szabadság utcából (is) be lehet hajtani.

Térkép

Fürdő nyitva tartása

Medencék nyitva tartása


 • Van-e lehetőség a fürdő területét elhagyni, majd újra belépni?

Úgynevezett kilépőjegy vásárlásával van lehetőség elhagyni a fürdő területét, majd a kapott karszalaggal újra be lehet lépni. A kilépőjegy ára 500 Ft. A ki- és visszalépéshez szükséges szalagot kérje a pénztárostól!


 • Hogyan tudom biztonságba helyezni értéktárgyaimat?

Felhívjuk figyelmüket az értékmegőrzők használatának fontosságára, mert az értéktárgyak tárolása a köntös zsebben, vagy a törölköző alatt nem biztonságos. Értéktárgyaikat a főpénztár melletti INGYENES értékmegőrzőben, valamint a vállfás ruhatárakban helyezhetik el.


 • Miért nem javasolt 20 percnél tovább tartózkodni a gyógyvízben?

A gyógyfürdőkúra kezdetén fürdőreakció léphet fel, a beteg izületek fájdalmai fokozódhatnak, esetleg rosszabbodik a közérzete. Amennyiben a beteg az orvos tanácsa ellenére túl sok fürdőt és azt hosszabb ideig veszi igénybe, akkor a szervezete kimerül, bekövetkezhet a fürdőfáradtság. Ilyenkor a fürdőkezelés folytatása hatástalan, sőt káros lehet. A fürdőt ezért mindig pihenés kövesse.


 • Miért fontos masszázs után a pihenés és a folyadékpótlás?

A masszázst mindig fürdőzés után vegyük igénybe. A szervezetben a masszázskezelés okozta inger hatására élénkül a vér- és nyirokkeringés, és beindul a méregtelenítési folyamat. Ehhez szervezetünknek energiára van szüksége. Megfelelő folyadék – szénsavmentes ásványvíz, grapefruit, gyógyteák – bevitelével segítjük a méregtelenítő folyamatokat, a pihenés által pedig hagyjuk testünket koncentrálni, ellazulni, kikapcsolni.


 • Van-e a fürdőhöz tartozó szálláshely?

A fürdővel három szálloda is közvetlen összeköttetésben áll, ám ezeket nem a fürdő üzemelteti. Mindhárom hotel fedett és korlátlan átjárást biztosít a fürdőbe vendégeik számára. Szállásajánlatot kérj közvetlenül a szállodáktól vagy foglalj közvetlenül weboldalukon garantáltan a legjobb áron!

Elixír Medical Wellness Hotel

Colosseum Hotel

Thermál PanzióIrány a webshop