Csendes Wellness Premium Spa Area
A Csendes Wellness Prémium Spa Area megteremtésével egy olyan exkluzív szolgáltatás jött létre, ami új szintre emeli a szaunázás élményét.

A finn borovi fenyő szauna 40 fős befogadóképességével a Dél-Alföld egyik legnagyobb és legkülönlegesebb szaunái közé tartozik. A finn szaunákon kívül az infraszauna és az udvari orosz szauna a különleges LED-világítások révén egyedi, hangulatos szaunázást tesz lehetővé.

Az egyéni szaunahasználat mellett a képzett, professzionális szaunamesterek által tartott heti rendszerességű szaunaprogramok, is gondoskodnak a teljes körű szaunázásról.

A szaunázás utáni hűsítés is nagy hangsúlyt kap a Csendes Wellness részlegen: kültéri csobbanó dézsa, jakuzzi medence, valamint jégkásakút és különleges, trópusi élményzuhany vehető igénybe.

A Premium Spa Area megalkotásakor a felhőtlen nyugalom és a kikapcsolódás volt a fő szempont, így a modern, sajátos színvilág mellett kellemes hangulatvilágítás és függönnyel szeparált pihenőterületek segítik elő a teljes ellazulást. A relaxálás élményét egy elkülönült masszázssarok teszi teljessé.

A Gyermekfürdő emeletén található Csendes Wellness Premium Spa Area rész szaunáit és medencéit külön, 1.500 Ft-os jegy megváltásával, illetve 2.000 Ft kaució befizetésével (a Csendes Wellness Premium Spa Area rész belépésre jogosító karóra átvételére jogosít) lehet igénybe venni. A használati díj a teljes árú belépőjegyen vagy bérleten felül értendő, kedvezményes belépőjegyekkel nem vehető igénybe. Az 1.500 Ft-os Premium Spa Area jegyet és a karórát a főpénztárnál lehet megváltani, itt kell a kauciót is befizetni. A szaunázás befejezése után a főpénztárnál leadott karóra ellenében visszakapja a kaució összegét, mely 2.000 Ft. Amennyiben a karóra hiányzik, a főpénztár a kaució egészét befizeti a fürdő pénztárába.

Nyitva tartással kapcsolatos információkról az alábbi linkre linkre kattintva tájékozódhat.

Textilmentes Szauna napok

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy követve az egészséges szaunakultúra szabályait a lent látható táblázatban kijelölt napokon – a Csendes Wellness Premium Spa Area Szauna Sziget részlege fürdőruhamentesen vehető igénybe.

Textilmentes napok 2022 Január
Január 6. Csütörtök
Január 13. Csütörtök
Január 20. Csütörtök
Január 27. Csütörtök

Textilmentes napok 2022 Február
Február 3. Csütörtök
Február 10. Csütörtök
Február 17. Csütörtök
Február 24. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 Március
Március 03. Csütörtök
Március 10. Csütörtök
Március 17. Csütörtök
Március 24. Csütörtök
Március 31. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 Április
Április 7. Csütörtök
Április 14. Csütörtök
Április 21. Csütörtök
Április 28. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 Május
Május 5. Csütörtök
Május 12.Csütörtök
Május 19. Csütörtök
Május 26. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 Június
Június 2. Csütörtök
Június 9. Csütörtök
Június 16. Csütörtök
Június 23. Csütörtök
Június 30. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 Július
Július 7. Csütörtök
Július 14. Csütörtök
Július 21. Csütörtök
Július 28. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 Augusztus
Augusztus 4. Csütörtök
Augusztus 11. Csütörtök
Augusztus 18. Csütörtök
Augusztus 25. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 Szeptember
Szeptember 1. Csütörtök
Szeptember 8. Csütörtök
Szeptember 15. Csütörtök
Szeptember 22. Csütörtök
Szeptember 29. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 Október
Október 6. Csütörtök
Október 13. Csütörtök
Október 20. Csütörtök
Október 27. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 November
November 3. Csütörtök
November 10. Csütörtök
November 17. Csütörtök
November 24. Csütörtök
Textilmentes napok 2022 December
December 1. Csütörtök
December 8. Csütörtök
December 15. Csütörtök
December 22. Csütörtök
December 29. Csütörtök

Az alábbi néhány szabály van érvényben textilmentes napokon:

• A szaunák, a merülő dézsa, a jakuzzi és a zuhany kizárólag a Szauna Sziget területén, a kijelölt napokon használhatóak fürdőruhamentesen.
• A pihenőtérben, közlekedő térben, pihenőágyakon, illetve a Csendes Wellness Premium Spa Area területére átlépve az intim testrészek eltakarása kötelező.
• A Csendes Wellness Premium Spa Area kiegészítő jegy megvásárlásával a vendégeink 1 db szaunalepedőt kapnak, melynek árát a belépő tartalmazza. A szaunalepedőt használat után a szauna térben kihelyezett gyűjtő kosarakba kérjük bedobni.
• Saját törölköző, illetve egyéb szaunázáshoz való textília használható.

• A Csendes Wellnes Premium Spa Area használatára korosztályi korlátozást nem alkalmazunk. Pénztárainknál fokozottan felhívjuk a szülők figyelmét arra, ha az adott napon textilmentes napot tartunk.

• A Csendes Wellness Premium Spa Area és a Szauna Sziget területén fotó vagy egyéb felvétel készítése tilos textilmentes napokon!

Image
Irány a webshop!