Csendes Wellness Premium Spa Area


Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az energiaválság következében megemelkedett rezsi költségek miatt egyidejűleg csak 2 szaunát a működtetünk részlegünkön!

A szauna típusok indítását vendégeink határozhatják meg, kérjük jelezni jegyvásárláskor a pénztáraknál!

Alap működésben a Csendes Wellnes - Finn szauna és a Szauna Sziget - Rönk Szaunát javasoljuk működtetni! 20 fő feletti létszám esetében a Finn Szaunát lekapcsoljuk és a Felöntős Finn Szauna (40 fős) kezdi meg működését!

Megértésüket köszönjük!

Szaunák részletes működéséről itt olvashatnak!
A Csendes Wellness Prémium Spa Area megteremtésével egy olyan exkluzív szolgáltatás jött létre, ami új szintre emeli a szaunázás élményét.

A finn borovi fenyő szauna 40 fős befogadóképességével a Dél-Alföld egyik legnagyobb és legkülönlegesebb szaunái közé tartozik. A finn szaunákon kívül az infraszauna és az udvari orosz szauna a különleges LED-világítások révén egyedi, hangulatos szaunázást tesz lehetővé.

Az egyéni szaunahasználat mellett a képzett, professzionális szaunamesterek által tartott heti rendszerességű szaunaprogramok, is gondoskodnak a teljes körű szaunázásról.

A szaunázás utáni hűsítés is nagy hangsúlyt kap a Csendes Wellness részlegen: kültéri csobbanó dézsa, jakuzzi medence, valamint jégkásakút és különleges, trópusi élményzuhany vehető igénybe.

A Premium Spa Area megalkotásakor a felhőtlen nyugalom és a kikapcsolódás volt a fő szempont, így a modern, sajátos színvilág mellett kellemes hangulatvilágítás és függönnyel szeparált pihenőterületek segítik elő a teljes ellazulást. A relaxálás élményét egy elkülönült masszázssarok teszi teljessé.

A Gyermekfürdő emeletén található Csendes Wellness Premium Spa Area rész szaunáit és medencéit külön, 2.200 Ft-os jegy megváltásával, illetve 2.000 Ft kaució befizetésével (a Csendes Wellness Premium Spa Area rész belépésre jogosító karóra átvételére jogosít) lehet igénybe venni. A használati díj a teljes árú belépőjegyen vagy bérleten felül értendő, kedvezményes belépőjegyekkel nem vehető igénybe. Az 2.200 Ft-os Premium Spa Area jegyet és a karórát a főpénztárnál lehet megváltani, itt kell a kauciót is befizetni. A szaunázás befejezése után a főpénztárnál leadott karóra ellenében visszakapja a kaució összegét, mely 2.000 Ft. Amennyiben a karóra hiányzik, a főpénztár a kaució egészét befizeti a fürdő pénztárába.


TEXTILMENTES SZAUNA NAPOK

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy követve az egészséges szaunakultúra szabályait a lent látható táblázatban kijelölt napokon – a Csendes Wellness Premium Spa Area Szauna Sziget részlege fürdőruhamentesen vehető igénybe.


Textilmentes napok 2023 Január
Január 6. Péntek
Január 13. Péntek
Január 20. Péntek
Január 27. Péntek
Textilmentes napok 2023 Február
Február 3. Péntek
Február 10. Péntek
Február 17. Péntek
Február 24. Péntek
Textilmentes napok 2023 Március
Március 3 Péntek
Március 10. Péntek
Március 17. Péntek
Március 24. Péntek
Március 31. Péntek
Textilmentes napok 2023 Április
Április 7. Péntek
Április 14. Péntek
Április 21. Péntek
Április 28. Péntek
Textilmentes napok 2023 Május
Május 5. Péntek
Május 12. Péntek
Május 19. Péntek
Május 26. Péntek
Textilmentes napok 2023 Június
Június 2. Péntek
Június 9. Péntek
Június 16. Péntek
Június 23. Péntek
Június 30. Péntek
Textilmentes napok 2023 Július
Július 7. Péntek
Július 14. Péntek
Július 21. Péntek
Július 28. Péntek
Textilmentes napok 2023 Augusztus
Augusztus 4. Péntek
Augusztus 11. Péntek
Augusztus 18. Péntek
Augusztus 25. Péntek
Textilmentes napok 2023 Szeptember
Szeptember 1. Péntek
Szeptember 8. Péntek
Szeptember 15. Péntek
Szeptember 22. Péntek
Szeptember 29. Péntek
Textilmentes napok 2023 Október
Október 6. Péntek
Október 13. Péntek
Október 20. Péntek
Október 27. Péntek
Textilmentes napok 2023 November
November 3. Péntek
November 10. Péntek
November 17. Péntek
November 24. Péntek
Textilmentes napok 2023 December
December 1. Péntek
December 8. Péntek
December 15. Péntek
December 22. Péntek
December 29. Péntek

Az alábbi néhány szabály van érvényben textilmentes napokon:

• A szaunák, a merülő dézsa, a jakuzzi és a zuhany kizárólag a Szauna Sziget területén, a kijelölt napokon használhatóak fürdőruhamentesen.
• A pihenőtérben, közlekedő térben, pihenőágyakon, illetve a Csendes Wellness Premium Spa Area területére átlépve az intim testrészek eltakarása kötelező.
• A Csendes Wellness Premium Spa Area kiegészítő jegy megvásárlásával a vendégeink 1 db szaunalepedőt kapnak, melynek árát a belépő tartalmazza. A szaunalepedőt használat után a szauna térben kihelyezett gyűjtő kosarakba kérjük bedobni.
• Saját törölköző, illetve egyéb szaunázáshoz való textília használható.

• A Csendes Wellnes Premium Spa Area használatára korosztályi korlátozást nem alkalmazunk. Pénztárainknál fokozottan felhívjuk a szülők figyelmét arra, ha az adott napon textilmentes napot tartunk.

• A Csendes Wellness Premium Spa Area és a Szauna Sziget területén fotó vagy egyéb felvétel készítése tilos textilmentes napokon!

Image
Irány a webshop!