Csendes Wellness Prémium Spa Area

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
35
4
0
3
0
2
2
1
3
4,6
4,55 az 5-ből - 40 vélemény alapján

Csendes Wellness Prémium Spa Area megteremtésével egy olyan exkluzív szolgáltatás jött létre, ami új szintre emeli a szaunázás élményét. Az elmúlt időszakban 290 négyzetméterrel bővült az emeleti részleg többek között 40 fős szaunával és hatalmas sófallal.

Új részleggel bővült a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő – a szaunavilág tetején lévő napozóteraszt építették be. A már meglévő, 110 négyzetméteres csendes wellness bővült 290 négyzetméterrel. A hangulatvilágítással és modern színkombinációkkal ellátott részlegben az utolsó simításokat végzik. Farkas Gábor, a fürdő vezetője megmutatta az új részleg új szaunáját, ami valószínűleg egész Dél-Alföld legszebb szaunája, amit homokfúvással felületkezelt finn borovi fenyő borít. A negyven fő befogadására képes helyiség ad majd helyet a szaunaszeánszoknak. Ezzel szemben a fekete-piros csempével kirakott zuhanyzók mellett, a sarokban egy jégdarakészítő gép található, a másik sarokban pedig masszíroztatni lehet majd. A már korábban is népszerű, emeleti Szauna sziget is megújult, ezt is átalakították, hogy hangulatában passzoljon az új blokkhoz.

A cél, hogy prémiumszolgáltatást nyújtsanak exkluzív környezetben. Ennek érdekében a vendégek számát is limitálják majd, a minden strandon jól ismert gyereksikongatást sem kell majd hallgatni, és a szauna ajtaját sem nyitogatja majd kétpercenként a szüleit kereső kétségbeesett kisgyerek.

A szaunaszeánsznak helyet adó helyiség mellett még egy finn- és egy infraszauna található az állandóan változó megvilágítású részlegben, amely esténként mutatja meg az igazi hangulatát.

– Ez egyfajta koncepció a jövőbeli fejlesztések irányába: prémiumszolgáltatások előtérbe helyezése, ami a pihenést és a kellemes időtöltést biztosítja – emelte ki a fürdőigazgató.

A részlegen naturista szaunanapok is megrendezésre kerülnek, erről bővebben ezen a linken olvashat.

Irány a webshop!