Email Instagram Youtube

Csendes Wellness Premium Spa Area

A Csendes Wellness Prémium Spa Area megteremtésével egy olyan exkluzív szolgáltatás jött létre, ami új szintre emeli a szaunázás élményét.

A finn borovi fenyő szauna 40 fős befogadóképességével a Dél-Alföld egyik legnagyobb és legkülönlegesebb szaunái közé tartozik. A finn szaunákon kívül az infraszauna és az udvari orosz szauna a különleges LED-világítások révén egyedi, hangulatos szaunázást tesz lehetővé.

Az egyéni szaunahasználat mellett a képzett, professzionális szaunamesterek által tartott heti rendszerességű szaunaprogramok, is gondoskodnak a teljes körű szaunázásról.

A szaunázás utáni hűsítés is nagy hangsúlyt kap a Csendes Wellness részlegen: kültéri csobbanó dézsa, jakuzzi medence, valamint jégkásakút és különleges, trópusi élményzuhany vehető igénybe.

A Premium Spa Area megalkotásakor a felhőtlen nyugalom és a kikapcsolódás volt a fő szempont, így a modern, sajátos színvilág mellett kellemes hangulatvilágítás és függönnyel szeparált pihenőterületek segítik elő a teljes ellazulást. A relaxálás élményét egy elkülönült masszázssarok teszi teljessé.

A Gyermekfürdő emeletén található Csendes Wellness Premium Spa Area rész szaunáit és medencéit külön, 2.200 Ft-os jegy megváltásával, illetve 2.000 Ft kaució befizetésével (a Csendes Wellness Premium Spa Area rész belépésre jogosító karóra átvételére jogosít) lehet igénybe venni. A használati díj a teljes árú belépőjegyen vagy bérleten felül értendő, kedvezményes belépőjegyekkel nem vehető igénybe. Az 2.200 Ft-os Premium Spa Area jegyet és a karórát a főpénztárnál lehet megváltani, itt kell a kauciót is befizetni. A szaunázás befejezése után a főpénztárnál leadott karóra ellenében visszakapja a kaució összegét, mely 2.000 Ft. Amennyiben a karóra hiányzik, a főpénztár a kaució egészét befizeti a fürdő pénztárába.


TEXTILMENTES SZAUNA NAPOK

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy követve az egészséges szaunakultúra szabályait a lent látható táblázatban kijelölt napokon – a Csendes Wellness Premium Spa Area Szauna Sziget részlege fürdőruhamentesen vehető igénybe.


Textilmentes napok 2024 Január
Január 5. Péntek
Január 12. Péntek
Január 19. Péntek
Január 26. Péntek
Textilmentes napok 2024 Február
Február 2. Péntek
Február 9. Péntek
Február 16. Péntek
Február 23. Péntek
Textilmentes napok 2024 Március
Március 1. Péntek
Március 8. Péntek
Március 15. Péntek
Március 22. Péntek
Március 29. Péntek
Textilmentes napok 2024 Április
Április 5. Péntek
Április 12. Péntek
Április 19. Péntek
Április 26. Péntek
Textilmentes napok 2024 Május
Május 3. Péntek
Május 10. Péntek
Május 17. Péntek
Május 24. Péntek
Május 31. Péntek
Textilmentes napok 2024 Június
Június 7. Péntek
Június 14. Péntek
Június 21. Péntek
Június 28. Péntek
Textilmentes napok 2024 Júlis
Július 5. Péntek
Július 12. Péntek
Július 19. Péntek
Július 26. Péntek
Textilmentes napok 2024 Augusztus
Augusztus 2. Péntek
Augusztus 9. Péntek
Augusztus 16. Péntek
Augusztus 23. Péntek
Augusztus 30. Péntek
Textilmentes napok 2024 Szeptember
Szeptember 6. Péntek
Szeptember 13. Péntek
Szeptember 20. Péntek
Szeptember 27. Péntek
Textilmentes napok 2024 Október
Október 4. Péntek
Október 11. Péntek
Október 18. Péntek
Október 25. Péntek
Textilmentes napok 2024 November
November 1. Péntek
November 8. Péntek
November 15. Péntek
November 22. Péntek
November 29. Péntek
Textilmentes napok 2024 December
December 6. Péntek
December 13. Péntek
December 20. Péntek
December 27. Péntek

Az alábbi néhány szabály van érvényben textilmentes napokon:

• A szaunák, a merülő dézsa, a jakuzzi és a zuhany kizárólag a Szauna Sziget területén, a kijelölt napokon használhatóak fürdőruhamentesen.
• A pihenőtérben, közlekedő térben, pihenőágyakon, illetve a Csendes Wellness Premium Spa Area területére átlépve az intim testrészek eltakarása kötelező.
• A Csendes Wellness Premium Spa Area kiegészítő jegy megvásárlásával a vendégeink 1 db szaunalepedőt kapnak, melynek árát a belépő tartalmazza. A szaunalepedőt használat után a szauna térben kihelyezett gyűjtő kosarakba kérjük bedobni.
• Saját törölköző, illetve egyéb szaunázáshoz való textília használható.

• A Csendes Wellnes Premium Spa Area használatára korosztályi korlátozást nem alkalmazunk. Pénztárainknál fokozottan felhívjuk a szülők figyelmét arra, ha az adott napon textilmentes napot tartunk.

• A Csendes Wellness Premium Spa Area és a Szauna Sziget területén fotó vagy egyéb felvétel készítése tilos textilmentes napokon!

Image
Irány a webshop