Fedezd fel Mórahalom látnivalóit!

Értékeld!

Rating

Rate now!
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 from 5 - based on 5 opinions

Színház, gyógyfürdő, természeti kincsek egy helyen – Mórahalmon minden nyári hétvégén történik valami izgalmas!


Mórahalom nyári programkínálatában 2020-ban már a hatodik lovas színházi évad következik! Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.


A mórahalmi Ezer Év Parkja közvetlenül a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház szomszédságában található, 200 méterre a kijelölt parkolótól. Az előadások napján hosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket, hogy a színházi élmény előtt a parkban is kikapcsolódhassanak.


Mórahalom a kulturális kikapcsolódáson kívül az aktív pihenésre vágyóknak is kedvező célpont. A várostól nem messze található a Bivalyrezervátum és a Nagyszéksós-tó. A környéken kijelölt túraútvonalakon megközelíthetők a természeti látnivalók. Ásotthalom és Mórahalom között fekszik a Csodarét. A Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskolában érdeklődhetnek túraútvonalak után az ide látogatók, van lehetőség szakvezetéses túrát is kérni. Csoportok számára a Nagyszéksósi kulcsos ház ideális szálláshely lehet. A kerékpárutak, a mellékutak alacsony forgalma a kerékpárosok számára is vonzóvá teszi Mórahalom térségét, ráadásul minden látnivaló megközelíthető két keréken.

Színes kulturális életének és vendégbarát hozzáállásának is köszönheti, hogy Mórahalom mára egyre vonzóbb úti cél.


Go to the webshop!