Rendkívüli közlemény

Értékeld!

Értékelés

Értékeld most!
5
49
4
10
3
8
2
4
1
10
4
4,037 az 5-ből - 81 vélemény alapján

MEGHOSSZABBÍTOTTUK A LEJÁRT JEGYEK, BÉRLETEK FELHASZNÁLÁSI IDEJÉT!


A korábbi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020. évben lejárt jegyek, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok felhasználási idejét 2020. július 15-ig meghosszabbítottuk!

Lejárt jegyével, bérletével kapcsolatban érdeklődjön a +36 62 281 039-es telefonszámon!


TELJES KAPACITÁSSAL ÜZEMEL A FÜRDŐ


Jó hírünk van, már nem csak a szabadtéren strandolhatnak a vendégek, hanem a fedett medencéket is korlátozás nélkül igénybe vehetik. Továbbra is mindent megteszünk a higiéniai előírások betartása érdekében.

A korlátozások feloldásával egyidejűleg Mórahalom az elsők között helyezte újra üzembe szabadtéri medencéit. Május 14. óta ismét visszatért az élet a Fürdőbe, amely még soha nem volt zárva ilyen hosszú ideig. A szabályozások szerint átmenetileg csak a szabadtéri medencék használatát engedélyezték a hatóságok, ám június 18-tól a szinte valamennyi medence munkába áll.

Sokan hiányolták – jogosan – a gyógyvizes medencéket, amelyek használatát szintén a Covid19 intézkedések korlátozták. A gyógyulni vágyóknak jó hír, hogy ezeket is újra látogathatják.

A nyári szünetben tehát 20 medence már biztosan elérhető lesz, amelyet a napijegy megvásárlásával reggeltől estig korlátlanul használhatnak. Aki pedig nem szeretne egész nap fürdőzni, az a 3 órás belépőjegyet is választhatja jóval alacsonyabb áron.

A fürdő épületeinek megnyitásával a korábbi jegyárak és kedvezmények is visszaállnak. A nyitva tartás is kibővül, reggel nyolc és este nyolc között lesz lehetőség a fürdőzésre. Az éjszakai fürdőzés várhatóan július 1-től áll vissza, amikor csütörtökön, pénteken és szombaton este 10 óráig üzemelnek.

A szálláshelyek is felkészültek a vendégek fogadására. A fürdővel közvetlen kapcsolatban lévő szállodák (Colosseum, Elixír, Thermál) már pünkösd óta nyitva állnak, de a magánszálláshelyek is várják a turistákat. Mórahalom magánszálláshelyein július 15-ig ismét kedvezményes fürdőjeggyel kedveskednek. A kampányban részt vevő szállásokon 1.000 Ft-os fürdőjegyet adnak a vendégeknek.

A legfőbb szempont továbbra is a tisztaság és a rendszeres és alapos takarítás, fertőtlenítés, valamint a személyes távolságtartás, amelyre fokozott gondot fordítunk. Az ideiglenes zárva tartás és a csökkentett üzem során elvégeztek minden karbantartási és felújítási munkálatot és a parkosított terület is meghálálta a pihenést. A fürdő talán még soha ilyen szép állapotban és környezetben nem fogadta vendégeit, mint most.

Irány a webshop!