Fürdőzz biztonságosan

Értékeld!

Értékelés

Értékeld most!
5
59
4
13
3
9
2
4
1
12
4,1
4,062 az 5-ből - 97 vélemény alapján

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK


A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a megszokott és a fürdő weboldalán közzétett nyitvatartási időben fogadja vendégeit és a jelen tájékoztatóban meghatározott szabályok kivételével a megszokott rendnek megfelelően működik.

  • A koronavírus járvány terjedésének megelőzése, a fertőzésveszély kockázatának csökkentése és minimalizálása érdekében a vörös és sárga kategóriákba sorolt országokból érkező (ottani lakcímmel, tartózkodási hellyel rendelkező vagy ezen kategóriába sorolt országok állampolgárságával rendelkező) vendégek a fürdő területére nem léphetnek be.
  • A beléptetés a fürdő főbejáratánál és nyári bejáratánál történik. A beléptetésnél a vendégek részére az 1,5 m távolságtartás és a szájmaszk használata ajánlott.
  • A belépő vendégek és a dolgozók testhőmérsékletének mérése kötelező.
  • A fürdőt minden vendég a saját felelősségére látogathatja, a vendégek részére a fürdő fedett részein a szájmaszk viselése és a tárgyakkal, személyekkel történt érintkezést követően a kézfertőtlenítés, valamint a megfelelő védőtávolság (1,5 – 2 méter) betartása ajánlott.
  • Ajánlott továbbá a vendégek számára, hogy a beléptetést, az öltözőkabinokban történt átöltözést és a ruhaneműk központi ruhatárban történt leadását, valamint ruhaszekrényben történt elhelyezését követően minél gyorsabban elhagyják a fürdő fedett részeit és a megfelelő védőtávolság (1,5 – 2 méter) betartása mellett lehetőség szerint a szabadban tartózkodjanak.

Köszönjük, hogy a fenti intézkedéseket mindannyiunk biztonsága érdekében betartják!Irány a webshop!