Fedezd fel Mórahalom látnivalóit!

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
5
5 az 5-ből - 5 vélemény alapján

Színház, gyógyfürdő, természeti kincsek egy helyen – Mórahalmon minden nyári hétvégén történik valami izgalmas!


Mórahalom nyári programkínálatában 2020-ban már a hatodik lovas színházi évad következik! Minden megvásárolt színházjegy mellé a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe szóló belépőt adunk ajándékba.


A mórahalmi Ezer Év Parkja közvetlenül a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház szomszédságában található, 200 méterre a kijelölt parkolótól. Az előadások napján hosszabbított nyitva tartással várják a vendégeket, hogy a színházi élmény előtt a parkban is kikapcsolódhassanak.


Mórahalom a kulturális kikapcsolódáson kívül az aktív pihenésre vágyóknak is kedvező célpont. A várostól nem messze található a Bivalyrezervátum és a Nagyszéksós-tó. A környéken kijelölt túraútvonalakon megközelíthetők a természeti látnivalók. Ásotthalom és Mórahalom között fekszik a Csodarét. A Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskolában érdeklődhetnek túraútvonalak után az ide látogatók, van lehetőség szakvezetéses túrát is kérni. Csoportok számára a Nagyszéksósi kulcsos ház ideális szálláshely lehet. A kerékpárutak, a mellékutak alacsony forgalma a kerékpárosok számára is vonzóvá teszi Mórahalom térségét, ráadásul minden látnivaló megközelíthető két keréken.

Színes kulturális életének és vendégbarát hozzáállásának is köszönheti, hogy Mórahalom mára egyre vonzóbb úti cél.


Irány a webshop!