CSOBBANJ SZÁLLÁSHELYEDDEL 2.000 FT-ÉRT

Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!
5
44
4
11
3
4
2
6
1
19
3,7
3,655 az 5-ből - 84 vélemény alapján

Ősszel újra kedvezményes fürdőjegy Mórahalom magánszálláshelyein!


Csobbanj szálláshelyeddel 2.000 Ft-ért

Ősszel újra óriási kedvezménnyel várjuk a fürdőkedvelő Vendégeinket!

Amennyiben Mórahalom magán szálláshelyein szállnak meg és rendelkeznek saját névre szóló Turisztikai Kártyával, akkor a napijegy aktuális ára helyett csak 2.000 Ft-ért vehetik igénybe személyenként a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőt.

Érkezzen egyedül, párjával vagy családjával, erre a kedvezményre akkor is jogosultak az alábbi magán szálláshelyek bármelyikén, minden eltöltött vendégéjszaka után.

Ez hogyan is néz ki a gyakorlatban?

Vegyük például, hogy 2 fő érkezik 3 éjszakára az egyik, honlapjainkon megjelenő magánszálláshelyre. Mindkét személy a vendégéjszakáinak megfelelő számú kedvezményes jegy vásárlására jogosult, ami esetünkben 2x3, azaz összesen 6 db kedvezményes jegyet tudnak vásárolni a fürdőben.

Azt fontos azonban megjegyezni, hogy a kedvezményes fürdőjegyre vonatkozó jogosultság az adott foglaláshoz kapcsolódik, így az érkezés napjától az adott foglalás távozási napjáig használhatóak fel a vendégéjszakák számának megfelelően.

Kedvezményes időszakok 2022-ben, amikor igényelhetik szálláshelyükön a kedvezményes szállásadói fürdőjegyet: 2022. 09. 01-től 2022. 12. 23-ig (utószezon)*

* kivételt képeznek az alábbi időszakok (ezeken a napokon nem használható a kedvezmény):

2022. 10. 29-11. 01.

A kedvezmény jogosultságának feltétele a Turisztikai Kártya megléte, melyet 1-2 perces regisztrációt követően minden igénylő megkap az e-mail címére .pdf formátumban. Ezt a dokumentumot - melyben található egy egyedi, a vendéget beazonosító QR-kód - kell felmutatni a magánszálláshelyen (foglalásonként 1 Turisztikai Kártya megléte is elegendő, azonban más szolgáltatónál fontos lehet a személyenkénti regisztráció). A szállásadó beolvassa ezt a kódot és virtuálisan feltölti a kedvezményes fürdőkuponokat az Ön Turisztikai Kártyához kapcsolódó egyenlegére. Ebből az egyenlegből von le a fürdő, amikor igénybe veszik a szolgáltatást, így kártyáját legyen szíves fürdőzés előtt magához venni.

Az akcióban résztvevő szálláshelyek:

https://www.visitmorahalom.hu/hu/szallasok

A Turisztikai Kártyát az alábbi oldalon tudják igényelni: www.morahalomkartya.hu.

A fürdőbelépőn kívül egyéb kedvezmények is várják Önöket, mint Kártyabirtokosokat, melyet ugyanezen az oldalon, az "Elfogadóhelyek" menüpontban találnak "Turisztikai Kártyát elfogad" megjelölésű szolgáltatóknál.

Várjuk az ideérkező párokat , családokat, seniorokat egyaránt!

Irány a webshop!