Nagyszéksósi Kulcsosház

Férőhely: 51 személy
Értékeld!

Értékelés

Értékelje most!

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Az intézmény a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának működési területében lévő tervzett Körös éri Tájvédelmi Körzetben található mórahalmi Nagyszéksós tó közvetlen szomszédságában. A létesítmény a Mórahalmot Röszkével összekötő aszfaltozott úton található Mórahalomtól 4 km-re.

A kulcsosház három épületében került kialakításra szálláshely. Az ökoházban 3 db 4 ágyas szoba található. A további épületekben 2 db kétágyas, 2 db 14 ágyas, illetve 1 db 18 ágyas szoba várja vendégeit külön fürdőszobával, mellyel szálláshelyünk összesen 50 fő befogadására alkalmas. A Nagyszéksósi állomásépületben ebédlő, az udvaron tűzrakó hely, kerékpártároló, játszótér, szabadtéri foglalkoztató és sport pálya került kialakításra, melyek alkalmasak rendezvények lebonyolítására.

Az Ökoházban 2 db 4 fő részére és 1 db 3 fő részére felújított szoba található. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, ezenkívül egy darab felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére.

Az Öregiskola épületében 2 db 14 személyes (emeletes ágyak) szoba, valamint 2 db 2 személyes tanári szoba található. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik. Ezenkívül egy társalgó is rendelkezésre áll.

Az Újiskola épületében 1 db 18 személyes (emeletes ágyak) szoba várja vendégeit. Az épületben 1 darab fürdőszoba áll rendelkezésre, valamint egy mini konyha.

A Móra-Túra épületben 1 db felszerelt konyha, 1 db mozgáskorlátozott zuhanyzó/WC, 1-1 db fiú, lány zuhanyzó/WC található.

A Monitoringház kiváló helyszín előadások, vetítések, csapatépítő tréningek és csoportos foglalkozások megtartásához. A helyszínen rendelkezésre áll egy darab projektor, vetítővászon. Az épületben megtalálható 5 db 3 ágyas szoba , 1db 5 ágyas szoba, egy felszerelt minikonyha, mozgáskorlátozott zuhanyzó WC, férfi, női mosdó, valamint zuhanyzó.

Az Állomásépületben egy 40 fős étkező áll a vendégek rendelkezésére, férfi, női mosdóval. Szabadtéri összejövetelekhez (bográcsozás, sütögetés) kiváló helyszín.

Igénybevehető szolgáltatások:

1. Szálláshely
2. Sátorozási, kempingezési lehetőség
3. 1 vagy több napos zöld osztálykirándulások
4. Táborok
5. Konferenciák szervezése
6. Rendezvények (szülinapok, ballagás, céges csapatépítés)
7. Szakvezetéses túrák (csipak-semlyékre, Csodarétre, Nagyszéksós-túra)
8. Kézműves foglalkozások (természetes anyagokból játékok készítése, gyöngy füzés, csuhélyozás)
9. Kedvezményes belépők: Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, Szegedi Vadasparkba
11. Lovaskocsizás
12. Kedvezményes 20 és 30 férőhelyes busz bérlése.

Irány a webshop!